Dagens tall, statistikk og rapporter

I dette kortet får du opp Nøkkeltall for innfordringen. Det er i tillegg valg for Lag rapport og Statistikk.

Nøkkeltall
  • Antall nye saker overført KK2 i dag.
  • Antall aktive saker, viser hvor mange aktive saker det er på valgt kreditor.
  • Saldo på aktive saker, viser saldo i aktive saker.
    • Ved å klikke her får du opp en liste over alle sakene.
  • Løsningsgrad, viser i prosent hvor mange saker som har blitt løst.
  • Siste sak ble overført til KK2, viser dato for siste overføring.

Dato for siste overføring av saker til KK2 fremkommer i bildet.

Lag rapport
Saksrapport

Klikk på knappen for å få opp en dialogboks. Fyll inn feltene med de verdiene du ønsker.

Her kan du søke på beløp i intervaller og i de enkelte avdelinger. Du får oversikt over saker med gjenstående krav ved å trykke på restanser og avsluttede saker ved å trykke på avsluttede.

Når du klikker OK – LAG RAPPORT, lager KK2 rapporten og presenterer den i en tabell nedenfor. Ved å klikke Eksporter tabell til Excel, vil KK2 lagre en Excel-fil lokalt på maskinen.

Rapporten viser også hvilke saker og hvor mye saksbehandler har ettergitt. Rapporter på spesifikke debitorer får du ved å sette inn debitornummer i debitorfeltet.

Disse rapportene er et «snap-shot» av hvilke saker som ligger i KK2, så disse rapportene kan derfor endre seg fra dag til dag.

Statistikk
  • Klikk på knappen. Det kommer opp en dialogboks. Fyll inn feltene med de verdien du ønsker for statistikken.
  • KK2 lager statistikken. Det kan ta tid og systemet gir deg beskjed på e-post når den er klar.
  • Statistikken som er laget blir et valg i dialogboksen for Statistikk.