Toppmenyen på Hovedsiden

Toppmenyen viser bedrift/kommune/byrå, kreditor og innlogget saksbehandler. Den gir også mulighet til å søke i alle saker, vise alle saker, og å logge ut.

kefeltet

Skriv inn valgt søketekst eller -nummer og klikk Enter for å søke.

Tips! Du kommer til søkefeltet ved å taste «Ø» på tastaturet.

Det er mulig å søke etter:

• Saksnummer
  • Navn (viser kun aktive saker)
  • Deler av navn ved bruk av @
    • F.eks. søk «Ola@» for å få alle treff som starter med Ola.
  • Fakturanummer
  • Debitornummer/ kundenummer fra regnskapet
  • Fødsels- / organisasjonsnummer
  • Saksnummer hos namsmann eller tingrett
    • Må være registrert på ett tiltak eller under saksvalg inn på sak

Vis alle saker

Klikk her for å se oversikt over alle saker på alle kreditorer.

NB! For å se aktive saker på kreditoren man er inne på må man klikke på «Antall aktive saker», i Dagens Tall, Statistikker & Rapporter.