Regnskapsintegrasjon

Dette gjelder kun for kunder som bruker WS Inkasso mot Visma eller Xledger.

I kreditorbildet får man opp et eget valg som heter regnskapsintegrasjon. Når man klikker på dette valg, får man følgende bilde.

I den øverste blokken skal opplysninger om bokføring føres.

• Selskap: skriv inn tallet for selskap i regnskap, normalt brukes 1
  • Bilagstype: Skriv inn bilagstype
  • Konto for salær og omkostninger:
    • Første dimensjon i kontostrengen skrives i feltet rett til høyre for teksten
    • Andre til fjerde dimmensjon skrives i første felt i henholdsvis avdeling/rente, Prosjekt/rente og Objekt/rente
  • Konto bank: Her skrives hovedbokskonto for KK2-bankkontoen
  • Konto renter:
    • Første dimensjon i kontostrengen skrives i feltet rett til høyre for teksten
    • Andre til fjerde dimmensjon skrives i første felt i henholdsvis avdeling/rente, Prosjekt/rente og Objekt/rente

I den nederste blokken finner du oppsettet for valg av saksgang og saksbehandler for den enkelte oppdragsgiver.

Legg inn oppdragsgiver og saksgang. Du kan velge hvilken saksbehandler som skal velges som saksbehandler på alle saker for den enkelte kreditor. Dersom det er valgt en saksbehandler vil KK2 tildele nye saker til denne uansett hvem som har overført sakene fra regnskap til KK2.