Digipost-/SvarUt-administrasjon

• Digipost kan brukes av alle.
  • SvarUt er en tjeneste som brukes av kommuner.

På denne siden får man en oversikt over tiltak som er klare til å sendes ut. Dersom det er et eller flere tiltak som ikke skal sendes ut, kan dere fjerne tiltaket ved å klikke på søppelkurven til høyre i bildet eller ved å gå til saken og slette tiltaket der.

Tips! Ved å kun slette tiltaket kommer det samme tiltaket til å bli produsert i neste nattkjøring. Dersom det ikke skal sendes purringer i saken bør man gå inn på saken, slette tiltak og sette saken på vent.

Når du er klar til å sende ut tiltakene klikker du på knappen «Send valgte tiltak». Etter noen sekunder oppdateres siden og tiltakene er sendt.

Det er to valg oppe i høyre hjørne av bildet:

• Alle Digpost/SvarUt
  • Alle E-post

Klikk på boks med avkryssing for å velge dette på alle tiltak. Klikk på den tommen boksen for å fjerne avkryssing på alle tiltak i listen.

«Alle Digpost/SvarUt» er huket av som standard, og det innebærer at KK2 sender alle dokumenter via denne kanalen.

NB! Avkryssinger for valgt forsendelse blir ikke lagret om man går ut fra siden.

Dersom det er avhuket for både SvarUt og E-post, sender KK2 dokumentet igjennom begge kanaler.

Forsendelse inne på sak

Ved å klikke på tiltakskoden får man en logg over forsendelse. Denne loggen hentes hver gang man klikker på tiltakskoden og er derfor helt oppdatert.

Aktivering

Om dere mangler Digipost eller SvarUt (kommune) kan dere ta kontakt ved å sende mail til support@kapitalkontroll.no.