Siste oppdateringer

Splitting av sak, les mer her

Sletting av pant og betalingsanmerkning. Les her

Velg hvilken saksbehandler som skal få e-post påminnelse. Les her.

Legg inn særskilt tyngre saksbehandler for gitt reskontronr.. Les her.

Regnskapsoppsett for WS Inkasso og Xledger kunder. Les mer her

Sentral innlesning av OCR/Cremul-filer, les mer her

Integrasjon mot Kontakt og Reservasjonsregisteret. Les mer her: KRR

Snam-funksjonen er forbedret med kobling til nytt API fra SKD. Dette API’et gir opplysninger om inntekt for 2020, samt at flere skattytere er med. KK2 viser opplysninger fra både 2020 og 2019. Les mer her: Særnamsmannsfuniksjonen

Tiden før du logges ut med to faktor autentisering er utvidet til tre timer.

Pop-up vinduene kan nå flyttes i bildet. klikk på vinduet og flytt det til siden eller opp/ned. Samtidig er tekstfeltet for hva saken gjelder blitt øket slik at oversikten over teksten blir bedre.

Søkefeltet er utvidet til å omfatte og omfatter nå flere søkemuligheter. Tasten ø på tastaturet er hurtigtast for å komme til søkefeltet. Om søkefeltet her: Søkefeltet

Snam-tiltak sorterer under punkt 10 i arbeidslisten. Les Arbeidsisten

En sak kan kumuleres inn i en annen som tidligere er kumulert. Ved oppheving av kumulering vil innkumulerte saker bli aktive. Les mer her Kumulering

Visma-integrasjonen WS Inkasso tillater automatisk godkjenning av bilag. Mulig å sette opp automatisk oppdatering av adresser i KK2 mot Visma Les her: Visma

Dokumentet har kode Trekk: Nytt dokument for å varsle annen namsmann om at et nedlagt trekk i Særnamsmannsfunksjonen har bedre prioritet.

SvarUt-administrasjon er oppdatert med endringene for å unnta dokument fra en forsendelse. Mulig å sende dokumenter på e-post eventuelt på e-post i tillegg til SvarUt. Les her: SvarUt

Administratorfunksjoner er beskrevet. Ved bruk av denne funksjonen kan administrator også begrense hvem som har tilgang til særnamsmannsfuniksjonen. Les her: Administratorfunksjoner

Særnamsmannsfunksjonen: Oppdatert etter ny layout og funksjonalitet. Sletteknapp for utleggsbasen er aktivert. Les her: Særnamsmannsfunksjon