Lag nytt notat

Klikk Notat i venstremenyen på sak eller hurtigtast N på tastaturet og en dialogboks åpnes.

Tekst

Klikk i det tomme feltet under Notat for å begynne å skrive. Notater bør være korte og informative slik at det er lett å sette seg inn i saken til senere.

Legge til PDF fil

Gjøres ved å klikke på feltet i bunnen av notatet eller ved å dra fil fra eksempelvis skrivebordet inn i feltet.

Av sikkerhetsmessige årsaker er det kun mulig å legge til PDF-filer.

E-post påminnelse på notat ved forfall

Om man skal følge opp saken på en senere dato er det mulig å legge opp til at man får en mail med påminnelse fra KK2.

Klikk først på datoen og velg ønsket dato i kalenderen som åpnes. Standard dato er 14 dager frem i tid.

Kryss av for Send påminnelse på epost til følgende personer.

En liste med saksbehandlere vil vises på høyre side. Her krysser man av for saksbehandlere som skal få påminnelse på e-post..

I dette tilfellet vil det bli sendt mail den 26.09.2023 til Innfordringsavdelingen.
Sende øyeblikkelig mail til valgt saksbehandler

Funksjonen kan brukes til å sende informasjon direkte til saksbehandler(e). Dette er en fin funksjon for å beholde historikken på saken, og ikke i andre kanaler.

For å sende øyeblikkelig mail til valgt(e) saksbehandler(e), klikk på Dato og velg dagens dato. Eventuelt klikk I dag nede til venstre i kalenderen.

Etter notatet er opprettet

Notatet vil vises i Notater-kortet på saken.

Redigere og slette notat

Notat kan redigeres ved å klikke på den blå datoen helt til venstre på linjen. Her kan man endre notatets tekst, forfallsdato, velge e-postvarsel ved forfall og legge til PDF-fil.

Sletting og redigering er kun mulig samme dag som notatet er laget, senere er dette låst.