Bokføringsforslag og Tidligere bokført

Bokføringsforslag

Klikk på Bokføringsforslag i venstremenyen for å se innbetalinger som er klare til å bokføres. Klikk «Bokfør betalinger» for å sende bokføringsforslaget.

Merk at dette valget kan være ulikt ut fra hvilken integrasjon kreditoren har mot økonomisystemet.

Innbetaling skal ikke bokføres

Dersom en innbetaling i forslaget ikke skal bokføres går man inn på saken. I Innbetalinger-kortet klikker man på datoen til den aktuelle innbetalingen for å åpne en dialogboks. Her krysser man av for «Skal ikke bokføres» og avsluttet med å klikke Lagre. Nå er innbetalingen borte fra bokføringsforslaget.

Tidligere bokført

Dette menyvalget gir deg en oversikt over hva som ble bokført på hvilken dato. Dette inkluderer både betalinger fra økonomisystemet og OCR-innbetalinger. Ønsker du ytterligere informasjon om betalingen kan du gå inn på saken og se på betalingen, her ser du i teksten om det er en OCR eller en betaling fra regnskapet. Du ser også oppdekningen av betalingen inne på saken under innbetalinger.

• Velg måned i øverste kolonne og dato under periode.

Legg innbetalinger tilbake i bokføringsforslaget

Dersom det har skjedd en feil ved bokføring er det mulig å legge innbetalinger tilbake i bokføringsforslaget. Vær oppmerksom på at alle innbetalinger denne dagen vil legge seg tilbake i bokføringsforslaget om man gjør dette.

Etter betalinger er lagt i bokføringsforslag kan man bokføre de. Det gjøres ved å klikke Bokføringsforslag i venstremenyen på KK2 sin hovedside.